Sjösavägen 13 Bandhagen
Bandhagen

Sjösavägen 13

Välplanerad tvåa i populärt område

Såld

Välplanerad tvåa i populärt område

Varmt välkomna till Sjösavägen 13 och en välplanerad och charmig tvåa i 50-tals fastighet. Här bor du i en bostad med kvadratmetrarna på rätt ställen med genomgående goda förvaringsmöjligheter. Bostaden disponeras med ett ljust vardagsrum med fransk balkong, ett rymligt kök från 2020 med plats för matgrupp, ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, stambytt badrum, samt välkomnande hall med flertalet garderober och god plats för avhängning av ytterkläder.

Här bor ni i en lågt belånad förening som bland annat sålde av en hyresrätt under förra året och då kunde lösa ett av föreningens lån. Föreningen har en tvättstuga som nås smidigt i samma hus. Föreningen har 12 egna parkeringsplatser och i övrigt finns det kostnadsfri gatuparkering på bland annat 7-dagars parkering utanför porten. Här bor du med promenadavstånd till både Bandhagens och Högdalens centrum med tunnelbanans gröna linje och bussar. Förutom kommunikationer finns gott om matvarubutiker och närservice vid de båda centrumanläggningarna. I närområdet finns även grönområden som exempelvis Bandängen.

Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

Visa mer
Slutpris

2 125 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.