Såld lägenhet på Johan Skyttes Väg 402 i Älvsjö-Långbro Park
Älvsjö-Långbro Park

Johan Skyttes Väg 402

Modernt boende högst upp i huset med dubbla balkonger

Såld

Modernt boende högst upp i huset med dubbla balkonger

Välkomna till Johan Skyttes väg 402 - en magisk trerummare högst upp i huset med ett helt insynsskyddat läge. Bostaden är något utöver det vanliga, då den bjuder på en mycket trevlig utsikt över taknockarna och trädkronorna längre bort, samt har två balkonger om tillsammans ca 20 kvm. Den större av balkongerna som nås från köket och vetter över föreningens innergård erbjuder sol under många av dagens timmar tack vare det eftertraktade sydvästläget. Den andra balkongen som nås från vardagsrummet blir å andra sidan perfekt för morgonkaffet då solen stålar där under morgontimmarna.

Lägenheten är genomgående och upplevs mycket luftig och ljus med stora och välplanerade sociala ytor med det tilltagna vardagsrummet i fokus där både större soffgrupp och läshörna ryms gott och väl. Här finns även möjlighet att skapa ett extra rum för den som är i behov av det. Vidare in i bostaden nås köket med all tänkbar maskinell utrusning som kan önskas, bland annat fullstor kyl och frys. Förutom den största av balkongerna nås ena sovrummet från köket som ligger i ett rofyllt läge. Det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och ger gott om förvaringsyta i den platsbyggda garderoben bakom skjutdörrar. Från hallen nås det helkaklade badrummet med såväl tvättmaskin, som torktumlare och även den rymliga klädkammaren.

Här bor du i ett modernt boende med många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss, där även det externa förrådet är beläget. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Med buss nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

6 335 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.