Skebokvarnsvägen 121 Högdalen
Högdalen

Skebokvarnsvägen 121

Optimalt planerad etta med låg avgift

Såld

Optimalt planerad etta med låg avgift

ACCEPTERAT PRIS - ring för visning! På Skebokvarnsvägen 121 erbjuds denna optimalt planerade etta men ljusa och fräscha ytskikt. Lägenheten ligger högst upp i huset med stort fönsterparti i söderläge som ger bostaden ett mycket trevligt ljusinsläpp. Varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt och sovalkoven i allrummet ger en känsla av en mer avskild sovdel. I allrummet finns, förutom säng i sovalkoven, plats för soffa, tv/förvaringsmöbel och en mindre matgrupp. Väggarna är ljust målade och golvet klädd i en parkett. Köket är praktiskt och erbjuder för dess storlek gott om förvaring. Badrummet är stambytt, fräscht och helkaklat i neutrala färger och till sist en hall som ger plats för avhängning och förvaring i originalgarderober.

Här bor du i en trevlig förening med många av de stora renoveringarna genomförda. Trevliga grönområden utanför porten som ger plats för utemöbler för föreningens medlemmar. I föreningen finns en fräsch tvättstuga, samt ett gym i källarplanet som kan nyttjas kostnadsfritt för föreningens medlemmar. På korta promenadavstånd nås såväl Högdalens centrum, som Bandhagen, som bägge erbjuder kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och bussar, samt serviceutbud med diverse butiker. I närheten finns dessutom bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.