Skebokvarnsvägen 245, 6tr Högdalen
Högdalen

Skebokvarnsvägen 245, 6tr

Ljus gaveltvåa med härlig balkong - högt upp i huset

Såld

Ljus gaveltvåa med härlig balkong - högt upp i huset

Välkomna till Skebokvarnsvägen 245 och denna ljusa gaveltvåa, belägen högt upp i huset på våning 6 med milsvid utsikt över trädkronorna. Här bor du i en charmig bostad med välplanerade kvadratmeter, stora fönsterpartier och härliga sällskapsytor. Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med originalparkett med gott om plats för såväl soffa som matplats. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen i fritt västerläge med sol stora delar av dagen och fina solnedgångar. Bostadens kök ger gott om både förvarings- och arbetsyta. Vidare ges ett sovrum där dubbelsäng och sängbord ryms, ett helkaklat och stambytt badrum, en klädkammare för mängder av kläder, samt hall med gott om garderober. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.

I Brf Magelungen bor du i en stor och stabil HSB förening med trevliga grillplatser på gårdarna, lekplats och prunkande rabatter. I föreningen finns även en boulebana, övernattningslägenhet, samt gym. På en kort promenad från bostaden finner du Högdalen Centrum, där det mesta som kan önskas finns. Centrumet erbjuder många bra matställen för take away, söderorts bästa fiskaffär, två bagerier/cafeér, trevlig blomsterbutik, mataffärer, systembolag, torghandel på sommaren med mera. Du tar dig in till city på endast 19 min med tunnelbanans gröna linje. I närheten finns även bland annat härliga grönområdet Bandängen, samt även skola och flertalet förskolor.

Varmt välkommen att anmäla dig till någon av visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.