Johan skyttes väg 196 Älvsjö
Älvsjö

Johan skyttes väg 196

Rymlig etta precis intill Älvsjö C i charmig 30-tals fastighet

Såld

Rymlig etta precis intill Älvsjö C i charmig 30-tals fastighet

Välkomna till Johan Skyttes väg 196 och denna rymliga etta med Älvsjö centrum runt knuten. Bostaden erbjuder flertalet bevarade detaljer från byggåret, där såväl takhöjden om ca 2,7 m och spanjoletterna i fönstret är tidstypiska för 30-talet. Här bor du i en bostad med ordentligt kök, ett stort och ljust allrum med sovloft och goda sällskapsytor. Fräscha ytskikt med nytt golv och nymålade väggar i allrum och hall (2021). Badrummet är helkaklat och ger lyxen till tvättmaskin. I hallen ryms god plats för avhänging av ytterkläder, samt längre in i hallen erbjuds en plats som kan nyttjas till kontorshörna. Vidare erbjuds gott om förvaringsytor i flertalet inbyggda garderober i original. Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen, pendlaren som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena.

Här bor du med direkt närhet till Älvsjö centrum och alla dess fördelar med service, kommunikationer, restauranger och caféer, samtidigt som du bor i mysig fastighet med vackra, blomstrande träd på gården. På promenadavstånd nås bland annat Älvsjöskogen med joggingspår, samt Långsjöbadet med bryggor och badklippor. Till bostaden hör ett källarförråd som nås smidigt i grannporten, likt tvättstugan som finns i samma plan.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.