Solberga Ängsväg 9 Älvsjö Solberga
Älvsjö Solberga

Solberga Ängsväg 9

Välplanerad och ljus bostad intill Älvsjö C

Såld

Välplanerad och ljus bostad intill Älvsjö C

Välkomna till Solberga Ängsväg 9 - en genomgående och rymlig tvårummare med gott om ljusinsläpp endast ett par minuters promenad till Älvsjö centrum med kommunikationer och butiker.

Bostaden är genomgående väldisponerad med ett stort vardagsrum, rogivande sovrum i lugnt läge, balkong i sydväst, välplanerat kök med stor plats för matgrupp och även arbetshörna för den som önskar. Vidare i bostaden finns en rymlig klädkammare som antingen kan nyttjas likt en lyxig walk-in-closet, eller varför inte ett barnrum eller hemmakontor. Badrummet är helkaklat och fräscht och hallen erbjuder plats för avhängning i skjutdörrsgarderob.

Till lägenheten hör dessutom ett förråd. På föreningens innergård finns en lekplats med bl.a. rutschbana och sandlåda. Det finns dessutom en trivsam grillplats för medlemmar att nyttja.
Bostaden ligger ett stenkast från Älvsjö centrum som erbjuder goda kommunikationer med pendeltåg och bussar. Flertalet caféer, restauranger, gymkedjor och mataffärer. I närområdet finns dessutom härliga parker, skogsområden, hotell, kristallparken och Apelsinparken som är upprustade lekplatser som ligger inom kort gångavstånd, samt flertalet skolor.

Visa mer
Slutpris

2 829 999 kr

Ansvarig mäklare
Kelly Ståhl

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.