Långbrokungens väg 6, BV Långbro Park
Långbro Park

Långbrokungens väg 6, BV

Radhuskänsla med underbar uteplats i Långbro park

Såld

Radhuskänsla med underbar uteplats i Långbro park

Välkomna till Långbrokungens väg 6 - bostaden där du slås av radhuskänslan med en stor uteplats som stäcker sig runt bostadens gavel med sol under morgonen på ena delen och eftermiddag/kväll på andra delen under sommaren. Genomgående i lägenheten möts du av fräscha ytskikt och en god rymd, detta tack vare de ljusa färgvalen och den generösa takhöjden om ca 2,7m. Idag disponeras bostaden som en yteffektiv fyra med det tredje sovrummet/arbetsrummet smakfullt bakom glasväggar med skjutdörrar i industriell stil. Här har du en bostad att flytta in i direkt - ett praktiskt kök med gott om förvaring och en härlig platsbyggd matplats som knyter an till det socialt planerade vardagsrummet, där även utgången till den stora uteplatsen finns. Vidare erbjud två sovrum i god storlek, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk hall. Praktiskt nog nås även ett externt förråd i samma plan som bostaden.

Här bor ni i en omtyckt förening i vacker och unik parkmiljö med grönskan och kommunikationer direkt utanför porten. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt och bredband 1000 Mbit ingår i avgiften.

Du behöver inte gå långt för att nå den grönskande parken, som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Här finns Långbro Värdshus som ett perfekt alternativ för helgbrunchen eller en middag. Även omtyckta caféet Bakfickan finns i parken. I närområdet finns dessutom allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Visa mer
Slutpris

4 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.