Rävsnäsvägen 56 Älvsjö Örby Slott
Älvsjö Örby Slott

Rävsnäsvägen 56

Rymlig etta med låg avgift - möjlig 1,5a!

Såld

Rymlig etta med låg avgift - möjlig 1,5a!

Varmt välkomna till Rävsnäsvägen 56 - en rymlig etta med separat kök där god plats för matgrupp ges. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum som ger utrymme för soffa och även del för större säng med bevarad rymd och plats för förvaringsmöbel. I vardagsrummet kan med enkla medel sättas upp en vägg för att få ytterligare avskildhet mellan vardagsrum och sovdel. Vidare erbjuds ett kök med goda ytor och genomgående bra förvaring, samt en ljus matplats intill rummets fönster. Bostadens har ett rymligt helkaklat badrum, samt hall med avhängningsmöjligheter.

I Örby Slott bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till kommunikationer med bussar till bl.a. Gullmarsplan, Älvsjö och Liljeholmen. Älvsjö och dess pendeltåg och stora busstorg nås på behagligt promenadavstånd. I närområdet finns dessutom b.la. Willys, samt handelsplatsen vid Västberga för storhandlingar.

Visa mer
Slutpris

2 075 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.