Såld lägenhet på Järfällavägen 96B i Järfälla
Järfälla

Järfällavägen 96B

Modern och yteffektiv tvåa, högt upp i huset

Såld

Modern och yteffektiv tvåa, högt upp i huset

Boka visning 19/11 eller kontakta mäklaren för privatvisning! Välkomna till Järfällavägen 96B och denna yteffektiv tvåa, högt upp i huset i trevligt område nära Jakobsberg C med kommunikationer och stort serviceutbud. Här bor du i en bostad med genomgående härligt ljus och socialt planerade ytor med smakfulla ytskikt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder plats att möblera med såväl soffdel som matgrupp och ger en härlig atmosfär och sociala ytor. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i högt och fritt läge med sol under morgon och förmiddagstimmarna.

Bostadens kök från Marbodal erbjuder en fullutrustat maskinpark och gott om både förvarings- och arbetsyta. Sovrum i god storlek med gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Genomgående i vardagsrum och sovrum pryds golven av en ekparkett i enstav och väggarna målade i harmoniskt beigea toner. Till sist det helkaklade och rymliga badrummet med kombimaskin och en ljus hall för avhängning av ytterkläder.

Detta är helt enkelt en lägenhet med det lilla extra att flytta in i och trivas i direkt. Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

1 725 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.