Johan Skyttes väg 380 Långbro Park
Långbro Park

Johan Skyttes väg 380

Stor inglasad balkong och uteplats i populär parkmiljö

Kommande

Stor inglasad balkong och uteplats i populär parkmiljö

Perfekta sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, många fönster och längs hela långsidan en stor inglasad balkong finns i denna välplanerade 4:a. Här finns flera tillval och fönster i två väderstreck. Populärt område i unik parkmiljö. Bra allmänna kommunikationer och serviceutbud!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 98 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 0 av 3, hiss finns
  • Avgift: 4 920 kr inkl. värme, kallvatten
  • Förening: Brf Pyramidalmen
  • Byggnadsår: 2012
  • Område: Långbro Park, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Johan Skyttes väg 380

Nu finns tillfälle att förvärva detta mycket fina hem som det bara är att flytta in i. Bostaden har många fina detaljer och en trevlig planlösning med stora sällskapsytor. Fönsterpartier i två väderstreck i kombination med de ljusa färgvalen gör bostaden riktigt ljus och trivsam. Det som vidare utmärker detta hem är här finns en stor inglasad balkong som blir ett perfekt extrarum under vår- och sommarhalvåret. Det här är en bostad för dig som söker det lilla extra.

Här bor du i en omtyckt förening i vacker och unik parkmiljö. Direkt utanför porten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns butiken Living som erbjuder ett väl utvalt sortiment av inredning och kläder samt den uppmärksammade restaurangen Aloë.
För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Vardagsrum

Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerbart med många fönster och utgång till balkongen som följer ena långsidan. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytorna är verkligen trevliga med den öppna planlösningen mot köket.

Kök

Intill vardagsrummet finns det trevliga köket i vinkel med delvis öppen planlösning. Köket har gott om skåps- och arbetsytor. Snygg rostfri köksutrustning i form av infälld spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn och hel kyl och frys.

Sovrum 1

De stora fönsterpartierna bjuder på dagsljus och utsikt över den grönskande omgivningen. Här finns utrymme för säng och annat möblemang som hör ett sovrum till.

Sovrum 2

Sovrum 1 passar bra som barnsovrum och har plats för enkelsäng, skrivbord och förvaring. Idag finns här en platsbyggd loftsäng.

Sovrum 3

Sovrum 3 är mycket rymligt och har gott om plats för dubbelsäng och utmärkta förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Från sovrummet har du också utgång till uteplatsen mot den lugna innergården.

Badrum

Perfekt placerat mitt i lägenheten finner du badrummet. Badrummet är stort med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Till vänster finns tvättdelen med tvättmaskin och torktumlare och gott om skåp för linneförvaring. Här finns också utrustning i form av tvättställskommod, spegelskåp, wc och ett badkar.

Gästtoalett

I anslutning till hallen finner ni en praktisk helkaklad gästtoalett som är utrustad med WC samt handfat med överhängd spegel.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med gott om plats för extra förvaring. I dagsläget används klädkammare som ett arbetsrum.

Visa mer

Balkong

Mycket stor inglasad balkong som blir ett extra rum på höst och vår förutom sommarmånaderna. Det är bra med plats för en sittgrupp, solstolar, växter, leksaker mm. På golvet ligger ett fint trägolv och skenor för gardiner ger både ett ombonat intryck och svalkar varma dagar.

Visa mer

Hall

Bra hall med praktiskt klinkergolv innanför dörren och en inbyggd garderobs vägg med spegeldörrar som erbjuder utmärkt förvaring. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren rakt fram i hallen.

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Zerina Teymur

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Perfekta sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, många fönster och längs hela långsidan en stor inglasad balkong finns i denna välplanerade 4:a. Här finns flera tillval och fönster i två väderstreck. Populärt område i unik parkmiljö. Bra allmänna kommunikationer och serviceutbud!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 920 kr, inkl. värme, kallvatten
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
98 m² föreningens information
Våning
0 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,34546 %

Föreningen

Namn
Brf Pyramidalmen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
84 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Pyramidalmen förvärvade fastigheten 2010 och fastigheten stod klar 2012 och består av 84 lägenheter.
Övriga utrymmen: Förråd - Finns ett till varje lägenhet. Förrådsutrymmet går efter storleken på lägenheten. Ju större lägenhet, desto större förråd. Cykelrum finns ett till vänster placerat strax efter soprummen in mot innergården samt ett större till vänster om garageporten. Förvaringsutrymmen för rullstolar och barnvagnar finns på källarplanet i respektive hus.
Hemförsäkring: Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar. Varje medlem måste dock teckna en egen hemförsäkring.
Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.pyramidalmen.se/

Avgifter vid pantsättning, överlåtelse och andrahandsuthyrning enligt stadgarna.
1% av gällande prisbasbelopp för pantsättning, 2,5% av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift, samt max 10% årligen av gällande prisbasbelopp för andrahandsuthyrning.

I dagsläget (2021-02-18) finns det inga planer på att höja avgifterna under 2021.
Information om månadsavgiften
I dagsläget (2021-02-18) har föreningen inga planer på att höja avgiften under 2021.
FÖRENINGENS EKONOMI
I avgiften ingår värme, kallvatten och källarförråd. Tillkommer gör kostnad för varmvatten, Telias Triple Play (TV, telefoni och bredband) samt el-abonnemang som respektive bostadsrättshavare ansvarar för.
Tv och Bredband
Varje lägenhet har ett eget IT-skåp med inkopplat fiber som används för TV, telefoni och bredband. Leverantör är Telia och medlemmarna har kring mars 2021 fått ny utrustning. I angiven månadsavgift ingår ett obligatoriskt tillägg på för närvarande 216 kr/månad. Bredbandshastigheten ligger på 1000/1000Mbit/s.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra hos föreningen. Parkeringsplatserna administreras av föreningens förvaltare, Storholmen Förvaltning AB. Det finns parkering i garage för 850 kr/mån samt parkering utomhus för 450 kr/mån. I garaget finns även fyra parkeringsplatser för MC. Hyran för dessa är 350 kr/mån. Föreningen disponerar över 81 parkeringsplatser varav 63 i garage och 18 utomhus. Parkeringsplats kan inte övertas av bostadsrättsköparen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerat underhåll 2021:
- Inga nya renoveringar på gång utöver målningen av träpanelerna som sker gissningsvis till sommaren ( del av underhållsplanen ). Detta är budgeterat för och kommer inte att påverka avgifterna men det kommer att kräva åtkomst till träpanelerna på respektive medlems balkong.

Pågående
Undersökning av spillvattensystem. Eventuell åtgärd kommer att ligga gissningsvis närmare 10 år bort.

dokument

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
30,64%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2014-10-24
Energiklass
B
PRIMÄRENERGITAL
58 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Långbro är en sann idyll med blandad bebyggelse, grönskande trädgårdar, parkområden och slingrande vägar, beläget ca 1 mil söder om Stockholm city och tillhörande stadsdelen Älvsjö. Områdets namn härstammar från 1700-talsgården Långbro Gård som omfattade stora markområden i nuvarande södra Älvsjö. Vid sekelskiftet 1900 inleddes avstyckning av tomter för det som skulle bli samhällsbildningen Långbrodal. År 1908 började man bebygga områdena närmare gården och därmed bildades Långbro villasamhälle, samtidigt som mark avsattes för byggandet av anrika Långbro sjukhus i det område som numera benämns Långbro Park. Området har idag ett stort kulturhistoriskt värde, såväl byggnaderna som parken.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På Fru Marias torg, en kort promenad bort, kan du handla färskt bröd till helgfrukostarna. Lite längre ned på Svartlösavägen finns butiken Living som erbjuder ett väl utvalt sortiment av inredning och kläder samt den uppmärksammade restaurangen Aloë. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Kommunikation

Här bor du med goda kommunikationer inom räckhåll - det vill säga både buss, tunnelbana och pendeltåg. Ca. 500 meter ifrån bostaden trafikerar buss 163 som tar dig till Älvsjö station eller till Fruängen. Till Fruängen är det också promenadavstånd. Med buss 141 kan du också enkelt ta dig till Telefonplan. Buss 173 har hållplats vid Långbro Värdshus och går även den till Älvsjö eller Fruängen. I Älvsjö tar pendeltåget vid och tar dig bland annat till Stockholms central på 10 minuter. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.
Från Fruängen tar du dig med tunnelbanans röda linje vidare in till T-centralen på 18 minuter.

Närservice

Här finns två naturliga centrum till förfogande, Älvsjö C eller Fruängen. Här finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl.a. mataffärer, träningscenter (Älvsjö), vårdcentral (Älvsjö), apotek, banker (Älvsjö), bibliotek, restauranger, inredning, florister, frisörer och konditorier mm. Veckans storhandling kan man med fördel göra på en välsorterad WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller i Stora Coop Västberga där det även finns systembolag. Det är också nära till Kungens Kurva som är ett av Europas största handelsområden, här finns bland annat IKEA, Heron City och flera stormarknader så som Ica Kvantum.

Med T-banan är man snart i Liljeholmen där den nya gallerian erbjuder ett stort utbud av allt man kan tänkas behöva samt shopping i ca 90 butiker.

Övrigt

# Lekplats
Förutom de stora gräsmattorna finns även en skyddad lekplats i ena delen av parken.

# Långbro Park
Långbro Parks historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet och har en tydlig engelsk parkstil med en vacker damm mitt i parken. Bland gräsmattor och pampiga ekar finns fina platser för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och ha t ex picknick.

>Att bo i den här unika parkmiljön är underbart!
Lokalbo

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.