Såld lägenhet på Kantorsgatan 3B i Kapellgärdet
Kapellgärdet

Kantorsgatan 3B

Modern tvåa i attraktivt kvarter!

Såld

Modern tvåa i attraktivt kvarter!

Här möts du av generösa sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av elegans med modern design och stilrena materialval.

Lägenhetens 42 kvm fördelar sig i ett kök som erbjuder gott om förvaring, stor arbetsyta samt plats för ett matbord. Luftigt vardagsrum som rymmer soffgrupp och tv möbler. Sovrum med rofylld atmosfär och gott om garderobsförvaring, helkaklat badrum utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt rymlig hall med förvaringsmöjligheter.

Brf Möblera erbjuder en avkopplande miljö med den grönskande och trevliga innergården. Här finns också ett välsorterat sophus. I föreningen finns barnvagnsrum, cykelparkeringar och ett vindsförråd till varje lägenhet.

Kapellgärdet är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till allt du behöver, inklusive närbutiker, skolor, gym, parker och kommunikationer. För pendlare är det ett utmärkt läge med bekvämt avstånd till både stadskärnan och centralstationen, med snabb tillgång till både stadsbussar och bilvägar.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 595 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.