Såld lägenhet på Stenbrohultsvägen 107 i UPPSALA
UPPSALA

Stenbrohultsvägen 107

Fin 3:a i omtyckta Brf Skogsblomman för dig som fyllt 55+

Såld

Fin 3:a i omtyckta Brf Skogsblomman för dig som fyllt 55+

Äntligen ges möjligheten att förvärva en rymlig 3 ROK i naturnära boende i uppskattade Brf Skogsblomman. Lägenheten är välbehållen och innehar samtliga komforter man önskar.

De 80 kvm nås bekvämt med hiss från markplan och fördelas på en välkomnande hall med ingång till rejäl klädkammare, kök med trivsam matplats vid burspråk, intill köket finner du det andra sovrummet som idag nyttjas som en rymlig matsal, luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, stort sovrum med god förvaring, badrum med dusch och tvättmaskin samt möjlighet att sätta in badkar för den som önskar.

Här bor du tryggt i en bostadsrättsförening med allt man kan önska sig med mycket trevlig middagsrestaurang, bibliotek, rum för biljard och bridge, salonger, tvättstugor, cykelförråd, motionsrum, bastu, snickeriverkstad, väv- och systuga, frisör och fotvårdssalong. Som boende finns att tillgå en rik social miljö med olika aktiviteter som arragneras inom föreningen, som är bra för både kropp och själ och bidrar till att berika tillvaron på Skogsblomman. I området finns service som vårdcentral, apotek och närlivsbutik. Nere vid Vilan finns en välsorterad Ica.

Visa mer
Slutpris

1 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.