Såld lägenhet på Bellmansgatan 160 i Löten
Löten

Bellmansgatan 160

Välplanerad etta med stor inglasad balkong!

Såld

Välplanerad etta med stor inglasad balkong!

Nu saluförs en välplanerad etta i bra läge och i välmående förening med låg avgift. Här bor du i markplan med en stor inglasad balkong som blir som ett extra rum. Lägenheten erbjuder generösa sociala ytor, vilket ger dig möjlighet att vara kreativ med din inredning, samt en naturlig plats för sängen i vardagsrummet. Det stilrena köket erbjuder gott om förvaring, stora arbetsytor och ger plats för en matplats. Här finns även gott om förvaring i hallen samt bra avhängningsyta. Boendet är utmärkt med grönområden och promenadstråk precis utanför porten och endast ett stenkast till busshållplats.

I Brf Bellman bor du i en grönskande förening med flertalet gemensamhetsutymmen som tvättstugor, övernattningslägenhet, cykelrum, hobbyrum samt barnvagnsförråd. Föreningen har löpande skötts om och flertalet stora renoveringar har gjorts samt att föreningen har installerat bergvärme. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och BR-tillägg.

Som boende har du närhet till Heidenstams torg där du finner all önskvärd service även bra kommunikationer in till stadskärnan via bussförbindelser. Gränbystaden promenerar eller cyklar du snabbt till längs fina cykel- och gångstråk. Du har också närhet till Gränby sportfält där det finns friidrottsarena, ishallar och innebandyhall.

Visa mer
Slutpris

1 385 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.