Såld lägenhet på Kantorsgatan 5 i Kapellgärdet
Kapellgärdet

Kantorsgatan 5

Välplanerad tvåa i gavelläge och härlig utsikt!

Såld

Välplanerad tvåa i gavelläge och härlig utsikt!

Här finner du en fantastisk lägenhet med mjuka toner och fina detaljer! Lägenheten ligger i gavel och ger härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Du välkomnas av ett kök som är en naturlig förlängning av hemmet. De vita köksluckorna ger köket en stilren touch medan den goda förvaringen ger mer praktisk behag. Integrerade vitvaror och infälld belysning, ger köket både personliga och tidlösa drag. I den öppna planlösningen finner du stort inbjudande vardagsrum att njuta härliga kvällar efter jobbet, samt utgång till den stora balkongen med plats för både loungemöbler och matgrupp. Med helkaklat badrum i klassisk och omtyckt kombination, utrustat med allt man behöver som kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch, handfat med kommod. Stort sovrum och en generös garderobsvägg ger plats för samtliga kläder. Utöver den förvaring som finns i lägenheten finns även ett tillhörande vindsförråd!

I detta område finns närlivs, frisör, gym, förskola, skola och populära Portalparken samt Kapellgärdsparken. På den upprustade innergården finns grillmöjligheter och lekpark. Bostaden är belägen på bekvämt gångavstånd till stadskärnan och på vägen finns Vaksalatorg med Kvarnen, UKK och Resecentrum. För dig som pendlar har du ett utmärkt läge här, då du tar dig med cykel till centralstationen på under 10 minuter. Bra kommunikationer med stadsbussar och med bil går det fort att ta sig till både E4:an och 55:an.

Prissänkt lägenhet, accepterat pris! Lägenheten är inflyttningsklar – flytta in när det passar dig.

Bilder är från en liknande lägenhet på vån 4.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.