Såld lägenhet på Svartbäcksgatan 97B i Svartbäcken
Svartbäcken

Svartbäcksgatan 97B

Fin tvårumslägenhet med balkong i utmärkt solläge!

Såld

Fin tvårumslägenhet med balkong i utmärkt solläge!

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a på Svartbäcksgatan 97B med fönster i två väderstreck och balkong! Här bor du citynära med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan samt med goda kommunikationer och endast någon minut till E4:ans påfart.

Här möts du av en luftig hall med bra förvaring och gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vardagsrummet ger plats för både soffmöbel och matbord. Härifrån når du även lägenhetens balkong i utmärkt solläge. Kök med gott om förvaring och arbetsyta. Sovrummet har fönster mot gården och inbyggda garderober. Vidare finner du ett stambytt badrum med ljusinsläpp via vädringsfönster. Här finns ett badkar, handfat med kommod och spegelskåp ovanför samt en wc. Lägenhetsinnehavaren disponerar två förråd i källaren.

Brf Ingegärd Nr 1 är en väldigt välskött förening med låg belåningsgrad och långt bunden ränta. Här har många stora renoveringar som bl.a. takrenovering, fönster-och stambyte redan gjorts. Föreningen har flera p-platser och gemensamhetsutrymmen. Det finns även en gästparkeringsplats på gården.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för pendlaren finns närhet till E4:ans påfart i närheten.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 635 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.