Såld villa på Källbovägen 9A i Gamla Gottsunda
Gamla Gottsunda

Källbovägen 9A

Såld

Välkommen till Källbovägen 9A, ett enplanshus med källare med ett tilltalande läge i området. På entréplanet möts du av en välkomnande entré, ett kök med en rymlig matplats och med stora glaspartier mot vardagsrummet. Ett luftigt vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen på baksidan av huset. Här finns tre sovrum som relativt enkelt kan byggas om till fyra sovrum, perfekt för en växande familj. Badrummet på entréplanet har kaklade väggar och plastmatta på golvet men är i behov av renovering.
Källarplanet är renoverat och har ett stort allrum med eldstad, en tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Här finns även en separat uthyrningsdel med egen ingång. Uthyrningslägenheten har två rum och kök, badrum som är förberett för tvättmaskin.
Huset har också en stor altan på baksidan, mot trädgården. Den är delvis täckt av ett tak som med fördel kan glasas in av nästa ägare så att du kan njuta av den en större del av året. Från altanen når du en insynsskyddad och välskött trädgård med fruktträd och bärbuskar.
På uppfarten finns plats för upp till två bilar, en laddbox och dessutom finns ett garage i anslutning till bostadsdelen. Huset är utrustat med bergvärme, vilket innebär låga driftskostnader.
Beläget i det äldre villaområdet Gamla Gottsunda, mellan Södra Gottsunda och Norby. Gamla Gottsunda är ett område som nära till naturen, inklusive den vackra Hågadalen och Mälaren med den fridfulla Vårdsätraviken.

Och när du vill utforska det omgivande området eller ta dig till stadskärnan är det smidigt och enkelt att ta cykeln samt bekvämt med stadsbussarna från Vårdsätravägen. Du är aldrig långt från allt som Uppsala har att erbjuda.

Annonsen kommer att uppdateras löpande.
Besiktning och försäljning planeras i november men anmäl gärna intresse för ev. förhandsvisning/förhandsförsäljning.

Visa mer
Slutpris

6 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.