Såld lägenhet på Lästmakargatan 5A i Salabacke
Salabacke

Lästmakargatan 5A

Tilltalande 3a med öppen spis!

Såld

Tilltalande 3a med öppen spis!

Charmig trea med gavelläge och öppen spis! Här bor du intill stora grönområden med bekvämlig arbetspendling och stadsliv.

När du kliver in i den rymliga hallen, finner du gott om plats för dina kläder i flertalet garderober. Till vänster, i det stilrena köket, möts du av en modern vit inredning och omfattande arbetsytor som gör matlagningen till en ren glädje. Här finner du plats för ett trevligt matbord med plats för cirka fyra personer. Vid sociala tillfällen som kräver mer utrymme, väntar det välplanerade vardagsrummet som ger plats för en bekväm soffgrupp och en rymlig matsalsmöbel intill det stora fönstret. På sommaren är det enkelt att öppna dörren till balkongen och skapa en luftig atmosfär. Vardagsrummet har även en inbjudande öppen spis som ger både värme och är en charmig detalj i rummet. De två sovrummen i bostaden är generöst tilltagna och tillåter säng, möbler och gott om utrymme i garderoberna. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, samt är utrustat med en dusch och tvättmaskin för att göra vardagen smidigare. För extra förvaringsmöjligheter finns två källarförråd till ditt förfogande.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en välskött förening med en alldeles uppdaterad underhållsplan. På dess grönskande innergårdar finns både grillplatser och lekplatser, vilket skapar en trivsam miljö för dig och din familj. Som medlem i föreningen har du tillgång till ett välutrustat gym, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, övernattningsrum och hobbyrum. Månadsavgiften inkluderar kostnader för uppvärmning, varm- och kallvatten, TV samt bredband (1000 Mbit/s). Föreningen har en väldigt låg belåningsgrad, om endast 3 245 kr/m² (-22).

I Salabacke har du alla bekvämligheter inom räckhåll vid Brantingstorg, som matbutik, apotek och frisörsalong. Dessutom ligger Gränby köpcentrum inom gång- och cykelavstånd. Området har gott om trevliga restauranger, mysiga kaféer och vackra parker att utforska. Stadskärnan är lättillgänglig med cykel, och med bekväma bussförbindelser når du Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. E4:ans på- och avfarter nås snabbt och smidigt, perfekt för den som pendlar. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Exteriör

Planlösning