Såld lägenhet på Luthagsesplanaden 8A i Luthagen
Luthagen

Luthagsesplanaden 8A

Såld

På Luthagsesplanaden 8 finns nu möjlighet att förvärva en exceptionellt välplanerad lägenhet med både charm och funktionalitet. Denna 67 kvadratmeter stora bostad rymmer ett generöst vardagsrum med en öppen spis och balkong, kök med en matplats för två, två sovrum, samt ett badrum. För den som har ambitionen så kan detta med föreningens tillstånd bli en bostad som kan disponeras som en fyra.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande entré. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Här har du möjlighet att mysa framför öppna spisen eller i dagssol på balkongen.

En välskött bostadsrättsförening som ser om sitt hus och har en stabil ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin och skyddad innergård medgräsytor, utemöbler och grillmöjligheter.

Som boende på Luthagsesplanaden 8 bor du centralt i attraktiva kvarter. Ett stenkast från bostaden väntar restauranger, caféer och centrala Uppsalas utbud av nöjen. En kort promenad från lägenheten finns två välsorterade matbutiker, ICA Luthagens Livs och Coop på Ringgatan. För dig som pendlar så tar du dig fort till Resecentrum med cykel och föredrar du buss så går stadsbussarna en kort promenad från porten.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.