Såld villa på Olandsvägen 11 i Alunda
Alunda

Olandsvägen 11

Ett tilltalande enplanshus med ett centralt läge i Alunda.

Såld

Ett tilltalande enplanshus med ett centralt läge i Alunda.

Tillfälle att förvärva ett hus från 2016 med en genomtänkt planlösning, fina materialval och en lättskött tomt som ger bra förutsättningar för ett bekvämt hem att trivas i.

När du kliver in möts du av en öppen och inbjudande atmosfär. Ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger stora sällskapsytor och plats för stora sällskap. Två rymliga sovrum, en gästtoalett och ett stort badrum. En väl tilltagen tvättstuga, från tvättstugan når du garaget som inte bara skyddar din bil från väder och vind utan också erbjuder extra förvaringsutrymme.
På baksidan finns den insynsskyddade altanen. Den sträcker sig längs hela huskroppen och du når altanen från vardagsrummet och från tvättstugan. På altanen finns ett trivsamt utespa som du kan njuta av året runt. Här har du sol från lunch till sen kväll och det är den perfekta platsen för trevliga grillkvällar med familj och vänner.

Ett centralt läge i Alunda med promenadavstånd till mataffär och allmän service samt busstationen med bra bussförbindelser till både Uppsala och Östhammar.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.