Såld radhus på Greta Arwidssons väg 26 i Gamla Uppsala
Gamla Uppsala

Greta Arwidssons väg 26

Välkommen till populära och barnvänliga Fornby i Gamla Uppsala!

Såld

Välkommen till populära och barnvänliga Fornby i Gamla Uppsala!

Nu finns möjlighet ett förvärva ett mycket bra disponerat hem med möjlighet till fyra sovrum. Ett mycket välskött radhus med ett riktigt bra läge i området.

En välkomnande entré, rymligt kök med en stor matplats och ett luftigt vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. På entréplan finns också badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övre planet finns idag tre sovrum, varav ett med balkong och badrum samt en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Framsidan är avskärmad med en häck, här finns en mindre uteplats för morgonkaffet. En insynsskyddad baksida med en lättskött gräsyta, en stor altan med trevlig eftermiddags- och kvällssol. Baksidan omges av häckar praktisk grind för barn och cyklar. Här finns även ett förråd på ca 7 kvm.

Till fastigheten ingår en parkeringsplats med elplint.

Ett bekvämt och okomplicerat boende med bergvärme som ger en låg boendekostnad.

Fornby är ett trivsamt område med många barnfamiljer. Förskola finns i kvarteret och skola erbjuds både i Gamla Uppsala och Nyby. Bussen tar dig enkelt till city om du inte väljer att cykla på 15 minuter. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är bra, påfarten till E4:an ligger lättillgängligt. Närheten till Gränbystaden, Uppsalas största handelsplats och sportanläggningar är andra fördelar med att bo här.
För dig som uppskattar vacker natur, ligger Linnéstigen, Uppsala högar och Röbospåret med möjlighet till löpning eller sköna promenader nära bostaden.

Visa mer
Slutpris

4 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.