Såld radhus på Markegångsvägen 5C i Storvreta
Storvreta

Markegångsvägen 5C

Radhus i centralt och omtyckt område!

Såld

Radhus i centralt och omtyckt område!

Med ett attraktivt läge i ett lugnt och barnvänligt område ges nu möjligheten att förvärva ett trevligt radhus där den stora, såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas! I närheten finner ni mysiga parker, förskolor, skolor och livsmedelsbutik. Härifrån erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt närhet till E4an.

I bostaden finner du en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i både förråd och klädkammare, två badrum samt tre sovrum och möjligheten att addera ytterligare sovrum på ovanvåningen. Vidare finner ni det fullt utrustade köket med gott om arbetsyta för den som gillar matlagning. Från köket når du husets stora altan under tak, som passar utmärkt för trevliga middagar med större sällskap. Det finns även ytterligare förvaring på vinden. På tomten finns ett stort förråd i anslutning till grinden och två altaner för den som vill kunna njuta av solen.

Samfälligheten erbjuder spolplatta för biltvätt, sophus, garageplatser och lekplatser.

I Storvreta finns flertalet förskolor och skolor. Vårdcentral, bibliotek, idrottshall och mataffär hittar du också här. Om du inte vill ta bilen till jobbet går både stadsbuss och tåg. Med tåget är du inne i centrala Uppsala på mindre än 10 minuter. Det finns också cykelväg hela vägen in till stan för dig som vill cykelpendla.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Bakgården

Bakgården

Altan på framsidan

Hall

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Altan på baksidan

Altan på baksidan

Sovrum på bottenplan

Tvättstuga

Badrum på bottenplan

Sovrum på överplan

Sovrum på överplan

Badrum på överplan

Vardagsrum/allrum

Vardagsrum/allrum

Hall