Såld lägenhet på Tegnérgatan 36B i Luthagen
Luthagen

Tegnérgatan 36B

Attraktiv 2a med balkong i perfekt läge!

Såld

Attraktiv 2a med balkong i perfekt läge!

I blomstrande Luthagen och en av Uppsalas mest attraktiva kvarter saluförs nu en lägenhet på mysiga Tegnérgatan 36B. Med närhet till såväl stadskärna som grönskande natur finns allt man kan önska. Varmt välkommen på visning!

Här möts du av en öppen hall med bra avhängningsyta för ytterkläder och skor samt en praktiskt klädkammare. Rymligt och modernt kök med bra arbetsyta samt en trevlig matplats vid fönstret. Lägenheten har ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen i utmärkt sydvästläge! Rymligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med badkar. Föreningen tillhandahåller även 3 stycken förråd i källaren.

HSB 32 Astolf är en välskött förening med många stora renoveringar redan gjorda bl.a stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar och balkongrenovering. Föreningen erbjuder flera gemensamhetsutrymmen som övernattningsrum, samlingslokal, snickarverkstad, cykelförråd samt två fina innergårdar med odlingsmöjligheter, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter för
familj och vänner.

Som boende på Tegnérgatan 36B i Luthagen bor du skyddat från trafikljud och med närhet till service som bank, florist, pizzeria och Coopbutik. I direkt anslutning till föreningens byggnader ligger Tegnérparken som också inbjuder med lugn atmosfär. För dig som motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och i området finns även gym. Går du åt andra hållet väntar populära ICA-butiken Luthagens Livs, flertalet universitetsinstitutioner, studentnationer och Uppsalas stadskärna en kort promenad härifrån.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.