Såld lägenhet på Fänkålsgatan 29 i Årsta
Årsta

Fänkålsgatan 29

Såld

Välkommen till Norra Årsta och Fänkålsgatan 29. Ett tillfälle för den som söker en väldisponerad trea i markplan och uteplats i ”rätt läge”.

En välkomnande entré, avskilt kök med matplats i direkt anslutning. Ett luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Två rymliga sovrum och ett stamrenoverat badrum. Uteplatsen är belägen mot grönområde mellan huskropparna och med eftermiddags- och kvällssol.
Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering.

Föreningen HSB 53 Gräslöken är en av Sveriges största bostadsrättsförening, som har en väldigt stabil ekonomi och flertalet stora renoveringar gjorda. Som medlem i föreningen finns bland annat gym, bibliotek, tvättstugor, samlingslokal, bastu, övernattningsrum, hobbyrum och vävstuga. Det finns även utrymmen att spela bordtennis, tennis och boule.
Här bor du med cykelavstånd till Gränbystaden som erbjuder Uppsalas största shoppingutbud och all tänkbar service. I området finns flera förskolor och skolor samt grönområden såsom parker, fotbollsplaner och en 4H-gård. Vill du ta dig in till centrala Uppsala gör du det smidigt med buss, cykel eller promenad.

Välkommen att anmäla intresse för ev. förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

2 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.