Såld lägenhet på Heidenstamsgatan 43 i Löten
Löten

Heidenstamsgatan 43

Stor fyra med stambytta badrum och balkong i utmärkt söderläge!

Såld

Stor fyra med stambytta badrum och balkong i utmärkt söderläge!

OBS, fast pris med "först till kvarn" - kontakta mäklaren för visning och mer information

Här finner du en ljus lägenhet högst upp i huset med fönster i två väderstreck och balkong i utmärkt solläge. Bostaden fördelar sig om ett luftigt och väl tilltaget vardagsrum med goda ytor för umgänge. Kök med goda arbetsytor och matplats. Tre rymliga sovrum med bra förvaring och ytterligare förvaring i klädkammaren/förrådet som ansluter i hallen. Lägenheten har nyligen genomgått en stamrenovering och har två helkalkade badrum med dusch och ett av dessa med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen ligger insynsskyddat med sol från förmiddagen till kvällen. Här finns markiser som skyddar vid de allra hetaste sommardagarna.

Här bor du i en stor och stabil förening med Riksbyggen som förvaltare. Många stora renoveringar har gjorts och med en alldeles nygjord stamrenovering är det enkelt att förstå att detta är en populär förening. Föreningen har en låg skuldsättning och långt bundna räntor på majoriteten av sina lån. Som medlem ges tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum, gym, tennisbana och tvättstuga.

Som boende i Löten bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. Här ges närhet till grönområden och service vid Heidenstams Torg. Willys och ytterligare service med ett stort utbud finns vid expanderande Gränbystaden. Skola och förskola finns i området och är mycket populära. Stadskärnan kan du ta dig till med en kort promenad om endast 20 minuter alternativt fina cykelbanor. Här finns även goda bussförbindelser med stadsbussar.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.