Såld lägenhet på Viktor Rydbergsgatan 38 i Nyby
Nyby

Viktor Rydbergsgatan 38

Fin gaveltrea med god förvaring!

Såld

Fin gaveltrea med god förvaring!

Välkommen till denna tjusiga gavellägenhet med genomgående fina ytskikt och stor rymd. Med en bostadsyta om 74 kvm och belägen en trappa upp, med hiss, erbjuder denna lägenhet en härlig balkong där du kan njuta av förmiddagssol och utsikt mot gården. Lägenheten fördelar sig om en stor hall med god förvaring i klädkammare, fullt utrustat kök med plats för matbord. Badrum med badkar och tvättmaskin. Luftigt vardagsrum med gott om plats för möblemang och två väl tilltagna sovrum. Den härliga balkongen ligger insynsskyddat med sol från förmiddagen och fin utsikt mot gården. Föreningen tillhandahåller även ett källarförråd till lägenheten.

Föreningen kommer att utföra stambyte i huset och därmed kommer man att få ett nytt badrum.

Denna lägenhet är en del av den omtyckta föreningen Brf Vivalla, som kännetecknas av en låg belåningsgrad och långt bundna räntor på sina lån vilket innebär ekonomisk trygghet. Föreningen erbjuder sina medlemmar ett brett utbud av gemensamma utrymmen som solarium, gym, bastu, kvarterslokal, övernattningsrum och tvättstugor. Innergårdarna är grönskande och utformade för aktiviteter, med lekplatser, tennisbanor och trädgårdsmöbler, vilket ger en idealisk plats för både barn och vuxna att roa sig.

Nyby är en populär stadsdel med närhet till flertalet grönområden och de berömda Gamla Uppsala kullarna att utforska. Inom promenadavstånd finner du matbutik, postombud, apotek och restaurang. Expansiva Gränbystaden ligger även det nära med flertalet klädbutiker, matbutiker, restauranger, nöjen, bibliotek, bio och gym. Stadskärnan tar du dig enkelt till med cykel, buss eller bil. För pendlaren finns även närhet till E4:ans påfart, i övrigt finns goda bussförbindelser ett stenkast från porten. Här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.