Såld fritidshus på Onsike 57 i Vänge
Vänge

Onsike 57

Boende i ostört läge!

Såld

Boende i ostört läge!

Välkomna till Onsike 57, en fastighet i ostörd miljö med flera tillhörande byggnader på tomten.

Här möts du av en inbjudande entréhall med golvvärme. Köket är stort och charmigt med gott om plats för matbordet. I köket finns även en fungerande vedspis. Ett trevligt allrum med en fungerande gjutjärnskamin och ett nybyggt badrum. På övervåningen finns två mysiga rum. Huset har genomgått en renovering och tillbyggnad under 2021-2022. I en separat ingång runt husknuten på baksidan finns en sommardusch och en separett.

Ägaren har under 2021-2022 installerat ett godkänt avloppssystem med en sluten tank (6 m³) och en stenkista/infiltrationsbädd för BDT. Nuvarande ägare har även gjort en tillbyggnad av ett badrum, renoverat tak och dragit om all el i bostadshuset.

Den generösa tomten sträcker sig över hela 2675 kvm och erbjuder en lugn trädgård med skog på baksidan och fri utsikt över åkermarken på framsidan. Här kan du njuta av vardagens lugn och ro samtidigt som du lyssnar på fåglarnas kvitter. Den rymliga tomten ger gott om plats för odling, lek och avkoppling i harmoni med naturen. På tomten finns också en charmig gäststuga med två rum (varav ett är isolerat), en snickarbod, en vedbod och ytterligare två kallförråd precis vid infarten.

Visa mer
Slutpris

1 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.