Såld lägenhet på Topeliusgatan 6D, 1tr i Nyby
Nyby

Topeliusgatan 6D, 1tr

Såld

OBS, fast pris med "först till kvarn" - kontakta mäklaren för visning och mer information

Välkommen till ett väldisponerat hem på andra våningen med hiss från markplan. En planlösning som ger dig kök med matplats, öppen planlösning till vardagsrum och utgång till balkongen. Två sovrum och en rymlig klädkammare samt ett fräscht badrum.
Till lägenheten finns även ett vindsförråd.

Hus byggt 2007 med hög standard och ett lugnt läge i Nyby. En välskött förening, som tillsammans med grannföreningarna förvaltar markytor samt p-platser.

I Nyby, ett område där det finns fina grönytor och parkområden bor du med ett bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Gång- och cykelavstånd till närservice i såväl Heidenstams Torg som Gränbystaden. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är optimal då påfarten till E4:an ligger lättillgängligt, även goda kommunikationer för dig som åker buss. För dig som uppskattar vacker natur, bra möjlighet till löpning eller sköna promenader väntar Röbospåret vid Gamla Uppsala högar. Som boende här har du också bekväm närhet till flertalet sportanläggningar.

Visa mer
Slutpris

1 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.