Såld villa på Skymningsvägen 28 i Storvreta
Storvreta

Skymningsvägen 28

Såld

Välkommen till detta hem på Skymningsvägen 28 som är det perfekta hemmet för en barnfamilj. Med två våningar och totalt fyra sovrum erbjuder det gott om plats för hela familjen att trivas. Huset har även två badrum, ett rymligt kök och en mysig vardagsrum med täljstenskamin där familjen kan samlas. På övre plan finns en hall som kan användas som ett extra allrum, vilket ger extra utrymme för familjens behov.

Baksidan av huset är insynsskyddad och har en stensatt uteplats i sydväst, perfekt för avkoppling och utomhusmåltider.

Tomten är lättskött och pryds av vackra syrener, två körsbärsträd, rabarber, svarta vinbär och pioner som blommar om varandra under sommarhalvåret. Detta ger trädgården en färgrik atmosfär.

Till fastigheten tillhör även ett garage i länga och utöver det finns utomhusparkeringar i samfälligheten.

Området är barnvänligt utan biltrafik, härifrån kan barnen gå till skolan utan att korsa någon större väg. Runt hörnet finns skogen och huset ligger intill en av områdets allmänningar där barnen leker fritt. Här finns även en badstrand, två beachvolleyplaner, flera lekplatser, fotbollsplan och utomhuspingisbord. Det finns också möjlighet till en odlingslott för den som har gröna fingrar. För den som motionerar så finns ett naturskönt promenadstråk utmed Fyrisån.
Med närhet till busslinjer 110, 115 och 823 (ca tre minuters promenad), tågstationen (ca 10 minuters promenad) samt E4:ans närhet så är det också smidigt att pendla.

I Storvreta finns flertalet förskolor, skolor upp till årskurs 9, matbutikerna Ica Solen och Coop, flera restauranger, vårdcentral, tandvård, bibliotek, blomsterbutik samt en stor möbelaffär. För den aktiva familjen finns Storvreta gym, utegym, populära löp- och skidspår. Storvreta är även känt för sitt föreningsliv med bl.a. innebandy- och fotbollsverksamhet.

Försäljning och visning planeras i september/oktober. Anmäl gärna intresse för eventuell förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.