Såld tomt på Henriksberg 114 i Henriksberg/Gåvsta
Henriksberg/Gåvsta

Henriksberg 114

Möjlighet att skapa ditt drömboende i familjeidyll!

Såld

Möjlighet att skapa ditt drömboende i familjeidyll!

Nu finns chansen att förvärva en tomt som ligger med fint läge i Henriksberg/Gåvsta. Här har ni möjlighet att själva välja vilket hus ni vill bygga på den rymliga tomtareal om 3.228 kvm. Här ges goda markförhållanden som inte kräver mycket markarbete.

Henriksberg är beläget ca 2 km utanför Gåvsta och ca 15 min bilresa från Uppsala via länsväg 288.

Här finns goda pendlingsmöjligheter till Uppsala, Östhammar, Öregrund, Arlanda och Stockholm. Intill tomten går buss 125 mot Alunda och ytterligare bussförbindelser finns ca 1 km från bostaden i Lejsta söderut och vid väg 288 norrut.

I Gåvsta finns ett rikt föreningsliv med ungdomslag inom innebandy, fotboll och handboll. I övrigt finner man även dans, barngymnastik, vuxengympa och badminton. I samhället finns förskola, skola (åk 1-9), sporthall med gym, motionsspår och vårdcentral. Här finns även restaurang, bageri, bensinstation och en av Uppsalas största godisbutiker. Närmaste mataffär är Coop mini, ca 3 minuters bilfärd och till Gränby köpcentrum tar det ca 15 min med bil.

Möjlighet finns att besöka fastigheten och kolla på omgivningarna men ring gärna mäklaren för en bokad visning eller mer information.
OBS! Adressen Henriksberg 110 används endast för vägbeskrivning och är ej knuten till tomten.

Visa mer
Slutpris

1 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Tomtkarta

Fastighetskarta