Såld lägenhet på Svartbäcksgatan 43G i Centrum Uppsala
Centrum Uppsala

Svartbäcksgatan 43G

Central 2:a med balkong och hiss

Såld

Central 2:a med balkong och hiss

Välkommen till denna fantastiska tvåa på Svartbäcksgatan 43G! Lägenheten har genomgått en omsorgsfull renovering och erbjuder nu en modern och stilfull boendemiljö, välkomnande hall med gott om avhängningsyta för kläder och skor samt en större klädkammare längre in i hallen. Generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och med utgång till balkongen som ligger in mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten har ett stort kök fullt utrustat med bra arbetsyta samt plats för en större matgrupp där du kan njuta av middagar med familj och vänner. Sovrummet är rymligt och erbjuder en fridfull miljö för avkoppling och återhämtning, här finns gott om förvaringsutrymmen i garderob samt klädkammare. Fullt utrustat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även ett förråd.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och avgift där bredband ingår samt att de har ett väldigt förmånligt gemensamt elavtal. Föreningen har en fantastisk innergård med utemöbler och möjlighet till grillning. En avskild oas med grönska mitt i stan.

Som boende Svartbäcksgatan 43G bor du med ett mycket bra läge med direkt närhet till Uppsalas gågata, restauranger, butiker, närservice och allt annat centrum har att erbjuda. En synnerligen eftertraktad lägenhet som sällan ges möjlighet att förvärva. Flera mysiga grönområden och promenadstråk längs med fyrisån. På sommaren finns det en trevlig glassbar några minuter bort, där du kan svalka dig i värmen med en glass, eller hyra trampbåt och glida längs med Fyrisån. Bra bussförbindelse och på 15 minuters promenad når du Uppsalas centralstation och resecentrum. Perfekt för den som pendlar.

Sammanfattningsvis är denna 2-rumslägenhet på Svartbäcksgatan 43G optimal för den som söker en stilfullt renoverad bostad med balkong. Lägenheten erbjuder inte bara en modern och bekväm livsstil, utan också närhet till allt du behöver för att trivas. Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Badrum

Hall

Klädkammare

Planlösning