Såld lägenhet på S:t Olofsgatan 41B i Höganäs
Höganäs

S:t Olofsgatan 41B

Mysig tvåa med renoverat kök!

Såld

Mysig tvåa med renoverat kök!

Varmt välkommen till S:t Olofsgatan 41B!

Här finner ni en byggnad som är ritad av den berömda stadsarkitekten Gunnar Leche, där bostaden har en genomtänkt planlösning om 50 kvm. Där ni möts av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, stort och ljust vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och matbord som öppnar upp för härliga middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga balkongen som vetter ut mot den vackra innergården. Köket genomgick en smakfull renovering 2019 med vit skåpinredning och innehar full maskinell utrustning. Här finns även ett stamrenoverat badrum och ett stort sovrum.

Brf Nejlikan är en välskött och ekonomiskt stabil förening där många stora renoveringar redan är gjorda (t ex stambyte, tak - och fönsterrenovering samt installerade solcellspaneler på taket). I föreningen har du tillgång till cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum, torktumlare samt torkrum. Dessutom finns en trevlig och om sommaren grön innergård med grillmöjligheter.

Till lägenheten tillhandahålls två förråd.

Föreningen har en hemsida med en mängd matnyttig information som varmt rekommenderas för den som vill veta mer: https://www.brfnejlikan.se/

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning!

Visa mer
Slutpris

2 295 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Hall

Badrum

Fasad

Innergård

Övriga bilder

Höganäshöjden

Grönt i Höganäs

Planlösning