Såld lägenhet på Geijersgatan 50B i Luthagen
Luthagen

Geijersgatan 50B

Mysig och ljus tvåa högst upp i huset med balkong!

Såld

Mysig och ljus tvåa högst upp i huset med balkong!

I blomstrande Luthagen och Uppsalas mest attraktiva kvarter saluförs nu en insynsskyddad lägenhet högst upp i huset om 43 kvm på mysiga Geijersgatan 50B. Med närhet till såväl stadskärna som grönskande natur finns allt man kan önska.

Här finner ni en genomgående ljus och luftig bostad som fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, stort och ljust vardagsrum med plats för både större matbord och soffgrupp som öppnar upp för härliga middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga balkongen som vetter ut mot takåsar. Köket är charmigt med den äldre skåpinredningen bevarad och gott om arbetsyta. Här finns även ett stort sovrum med garderob och ett helkaklat badrum. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett större vindsförråd och källarförråd.

Brf Grenen är en fin förening med de stora renoveringarna gjorda. Här erbjuds en mysig och grönskande innergård med grill och utemöbler som finns att nyttja för medlemmarna. Föreningen har installerat solcellspaneler på taket för att minska elkostnaderna. Här finns även cykelförråd, snickarrum, övernattningsrum och tvättstuga i källaren.

I Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till stadskärnan. Här finns flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för både sommar som vinter. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar såväl barnfamiljen som studenten, med Uppsala Universitet och studentnationerna bara ett stenkast bort.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 905 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Hall

Badrum

Exteriör

Övriga bilder

Planlösning