Såld villa på Vattgårdsvägen 22 i Storvreta
Storvreta

Vattgårdsvägen 22

Såld

I barnvänliga kvarter mitt i Storvreta finns möjlighet att förvärva ett stort hem om totalt ca 250 kvm, ett väldisponerat enplanshus med källare och garage.
En tilltalande bostad i lugna kvarter. Perfekt för barnfamiljen med ett rymligt kök i anslutning till vardagsrummet, möjlighet till fyra sovrum och två badrum. Källarplan med finns en gillestuga, två stora rum, tvättstuga och bra förrådsutrymmen.

En stor och välskött trädgårdstomt om drygt 1.700kvm som under sommarhalvåret erbjuder fin grönska i form av bl.a. blommor, syrén, flera äppleträd, päronträd, röda och svarta vinbär samt hallonbuskar. På tomten finns även ett kallförråd med bra förvaringsutrymmen.
En praktisk stensatt uppfart med plats för flera bilar och ett rymligt garage.

Som boende i denna del av Storvreta bor du nära till det mesta. Idrottsplatsen med populärt elljusspår, skidanläggning, fotbollsplan och annan aktivitet som erbjuds där. Bredvid Skogsvallen börjar Storskogen som erbjuder vandringsleder, mountainbikeslingor och här finns också Friluftsfrämjandets stuga. Du har också nära till Storvretas gym, judo och annan kampsport. På promenadavstånd finns förskola och sedan finns Storvretas skolor, vårdcentral, bibliotek, idrottshall och mataffär på gångavstånd.
Om du inte vill ta bilen till jobbet går både stadsbuss samt tåg från Storvreta. Med tåget är du inne i centrala Uppsala på mindre än 10 minuter. Det finns också cykelväg hela vägen in till stan för dig som vill pendla med cykel.

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.