Såld lägenhet på Dimgatan 7 i Gränby
Gränby

Dimgatan 7

4:a med balkong i utmärkt solläge!

Såld

4:a med balkong i utmärkt solläge!

Välkommen till en välplanerad och trevlig 4:a i det växande Gränby-området. Denna ljusa lägenhet erbjuder tre rymliga sovrum, ett funktionellt kök och ett generöst vardagsrum med balkong i utmärkt solläge. Utanför porten finns en lummig gård med en välskött lekplats för de minsta och möjligheten att njuta av trevliga grillkvällar eller utmana vännerna på ett parti boule i den härliga miljön.

Här finner du en väldisponerad bostad med en rymlig hall och en praktisk klädkammare intill. Köket är fullt utrustat med vit inredning och erbjuder gott om utrymme för matlagning och förvaring, samt en trevlig matplats intill fönstret. Det generösa vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och middagar, och de stora fönstren ger fint ljusinsläpp, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär. Balkongen är perfekt att njuta av sol och umgås med vänner och familj. Bostaden har även tre rymliga sovrum med generöst förvaringsutrymme i garderober och gott om plats för sängar och andra möbler. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin, och har ett praktiskt vädringsfönster. För extra bekvämlighet finns en separat gästtoalett.

Som boende i Gränby bor du i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt fina gång- och cykelvägar. Bostaden är belägen med ett bekvämt avstånd till grönskande parker och motionsspår, perfekt för en mysig picknick eller joggingrunda. Här bor du med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, restauranger och systembolag. Man tar sig även lätt ut på E4:an vilket passar utmärkt för den som pendlar.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.