S:t Olofsgatan 43E Höganäs
Höganäs

S:t Olofsgatan 43E

Spektakulär takhöjd

Såld

Spektakulär takhöjd

-CHANS TILL SNABBT AVSLUT, FLEXIBELT TILLTRÄDE-
~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Lägenhet med spektakulär takhöjd på upp till 3,1m, stort fönsterparti och bra ljusinsläpp, stort kaklat badrum med tvättmaskin, bekvämt läge i markplan, parkettgolv, walk in closet och kontorsdel, en mycket trevlig planlösning och praktiskt sovloft som frigör yta och gör att lägenheten upplevs ännu större - Välkommen till Höganäs och S:t Olofsgatan 43.

Föreningen HSB 38 Domar är lågt belånad och erbjuder sina medlemmar en låg månadsavgift som ändå omfattar både Internet och bostadsrättstillägg. Gemensamt el-abonnemang bidrar ytterligare till god boendeekonomi. Utrymmen som samlingslokal, övernattningsrum och hobbyrum är andra fördelar du hittar i denna förening. Innergården är stor och erbjuder både sittplatser, grill samt lekplats.

Som boende på S:t Olofsgatan och i Höganäs bor du pendlarvänligt samt nära service vid Kvarnen gallerian med bl a ICA, frisör, blomsterhandel, Systembolaget och restauranger. Ett par kvarter ytterligare från lägenheten befinner du dig mitt i stadskärnan.

Snabbt tillträde är möjligt.

Visa mer
Slutpris

1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.