Banérgatan 22 Kåbo
Kåbo

Banérgatan 22

Fantastisk lägenhet med stor uteplats!

Såld

Fantastisk lägenhet med stor uteplats!

Välkommen till en ljus och hemtrevlig etta i populära Kåbo med egen uteplats. Här bor du nära Ångströmlaboratoriet, BMC och Akademiska sjukhuset – perfekt för den som söker en studentlägenhet eller övernattningsbostad.

Här välkomnas du in i ett rymligt kök, med trevlig matplats vid fönster. Köket är fullt utrustat med all maskinell utrustning, helkaklat fräscht badrum med dusch. Vidare in i lägenheten finns ett stort allrum med plats för säng och soffa samt förvaring. I allrummet finns även en öppenspis med möjlighet att mysa framför den sprakande elden. Rummet får fint ljusinsläpp från stora fönster och har utgång till en fantastisk uteplats som rymmer både loungemöbler, matgrupp och grill! Från uteplatsen kan man även gå ut till den gemensamma trädgården, med sittgrupper under äppelträden.

Här bor du i en optimal etta med känsla av att bo i hus, närhet till stan och Uppsalas universitetsinstitutioner, samt stadsskogen och botaniska trädgården på promenadavstånd. Endast 5 minuter bort ligger en liten men välsorterad matbutik.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 870 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.