Luthagen / Stabby

Stabby allé 13A

Tillfälle att förvärva en optimal 1:a med perfekt läge i populära Luthagen.

SÅLD

Tillfälle att förvärva en optimal 1:a med perfekt läge i populära Luthagen.

Välkommen till denna väldisponerade 1:a med härligt ljusinsläpp och balkong! Lägenheten fördelar sig på ett charmigt kök med bra förvaring, ett stort badrum med badkar, samt ett rum med plats för både säng, soffa och mindre matplats framför fönster. Från rummet nås även den mysiga balkongen med plats för bord och stolar i härligt söderläge. Utöver den goda förvaringsmöjligheten i hallen med flera inbyggda garderober finns det även två stycken förråd tillhörande bostaden. Med dess låga månadsavgift på 1756 kr, inklusive värme vatten, kabelTV och bredband är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Här bor du i lugna kvarter med närhet till naturen, centrum och Uppsalas Universitetsinstitutioner. Föreningen Brf Åkern är välskött med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband samt att föreningen har gemensamt elavtal de tecknat efter att ha installerat solceller på taken. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, torkrum, hobbyrum, träningsrum, cykelförråd och den trevliga innergården med grillplats och trädgårdsmöbler bjuder in för grillkvällar med vännerna. För den med gröna fingrar finns även odlingslådor att tillgå i föreningen. Utöver förvaringen i lägenheten finns det även två förråd tillhörande lägenheten.

På Stabby allé 13A bor du på ett bekvämt promenadavstånd till Ekonomikum, Universitetet och Uppsalas nationsliv, samtidigt som du har en omgivning av grönska, parker och närhet till city. På bara några minuter promenerar du till Mimmi Ekholms plats, där det finns matbutik, apotek, gym, café och restauranger. Vidare i kvarteren har du flera kvarterskrogar och matbutiker. Du har också nära till Stabbyskogen som erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas universitet, BMC, Ångström samt Ultuna och SLU. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Luthagen.

Denna lägenhet kan tillträdas redan i början av juli men öppna visningar planeras till augusti 2021. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och evt förhandsvisning.

Visa mer
Slutpris

1 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.