Trunstavägen 5 - FAST PRIS Knivsta
Knivsta

Trunstavägen 5 - FAST PRIS

Tvåa med stor balkong

Till salu

Tvåa med stor balkong

-Chans till snabbt avslut, flexibelt tillträde-

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN TILLÄMPAS.
~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Välkommen hem till Trunstavägen 5. Med egen rymlig balkong och föreningens gemensamma takterrass till förfogande är detta verkligen en drömbostad. Bostaden är ljus och i fint skick med en tilltalande planlösning. Här finns ett rymligt allrum, avskilt sovrum med gott om förvaring, ett smakfull köksdel med gott om förvaringsmöjlighet och matplats i allrummet. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

På bekvämt gångavstånd till tågstationen, vilket är ett perfekt pendlarläge både till Uppsala och Stockholm. Inom gångavstånd finns även vackra promenadsträckor på Upplandsleden, samt naturreservatet Gredelby hagar och Trunsta träsk. På sommaren finns bra badmöjligheter vid sjön Valloxen och nu på vintern kan du åka skridskor. Knivsta har alltså ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur men samtidigt ha både Uppsala och Stockholm inom pendlingsavstånd.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Fast Pris: 1 450 000 kr
 • Boarea: 38 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 1 av 5, hiss finns
 • Avgift: 2 487 kr inkl. värme och vatten.
 • Förening: Terrasshusen 1 i Knivsta
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Knivsta, Knivsta
Fast Pris

1 450 000 kr

Visningar

30 Jun
Kontakta mäklaren för att boka tid!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Trunstavägen 5 - FAST PRIS

 • FAST PRIS
 • Rymlig balkong
 • Gemensam takterrass
 • Chans till snabbt tillträde

Allrum

Allrum med vackert ljusinsläpp från stort panoramafönster samt balkongdörren i glas. Plats för både soffbord och matplats. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Fint ljusinsläpp från balkongdörren i glas. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Köksdel/hall

Välutrustad köksdel i anslutning till allrum och hall. Fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Gott om förvaring och fina arbetsytor på rymlig arbetsbänk, samt belysning av spotlights. I hallen har du precis innanför dörren en avhängningsyta för ytterkläder och skor. Fönster ovanför ytterdörren ger ett fint ljusinsläpp. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Handfat med kommod och belyst spegel, toalett och dusch.

Visa mer

Balkong

Denna bostad ligger i markplan och har en rymlig balkong med utgång från både sovrummet och allrummet.

Visa mer

Byggnaden

Byggnaden färdigställdes 2018 och består av fem stycken våningar. Alla lägenheter har en loftgångsentré och många av lägenheterna har även balkonger.

Visa mer

Takterrass

Föreningen har en fantastiskt takterrass som kan bokas av föreningens medlemmar, som kan nyttjas för samvaro och fester. Här har du en magisk utsikt över Knivsta.

Visa mer

Områdesbeskrivning

I Knivsta är det nära till allt. Några minuter från tätorten finns sjöar, skogar, ängar och vandringsleder. Knivsta har naturreservatet Kungshamn-Morga vid Mälarens strand och storskogen Lunsen i norr. Knivsta kommun står inför stark tillväxt och en utveckling av tätorten Knivsta till småstad.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 487 kr, inkl. värme och vatten.
Antal rum
2 rum + köksdel
Boarea
38 m² föreningens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,2938 %
Andel av årsavgift
1,29 %
Allmänt om lägenheten
Utanför entrén så finns lägenhetens förråd.

Föreningen

Namn
Terrasshusen 1 i Knivsta
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
102 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägarskap men har ännu ej tagit beslut gällande ägarandel, troligtvis 10 %. Juridisk person accepteras i de flesta fall men alltid efter beslut av styrelsen.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Information om månadsavgiften
inkl. värme och vatten.
FÖRENINGENS EKONOMI
Årsavgiften kommer höjas med 2% fr.om 2022-04-01.
Tv och Bredband
Tv och bredband via IP-only fiber.
Boende väljer själv ett eget abonnemang och betalar kostnaden för det.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft och återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Fast Pris
1 450 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,881%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
1 200 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Nätbolag
Vattenfall
Energideklaration
Utförd 2020-04-14
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
90 kWh per kvm och år

Allmänt om området

I Knivsta är det nära till allt. Några minuter från tätorten finns sjöar, skogar, ängar och vandringsleder. Knivsta har naturreservatet Kungshamn-Morga vid Mälarens strand och storskogen Lunsen i norr. Knivsta kommun står inför stark tillväxt och en utveckling av tätorten Knivsta till småstad. Avsikten är att kommunen år 2025 ska ha uppemot 25 000 invånare.

Kommunikation

Knivstas läge längs järnvägen mellan Stockholm och Uppsala samt närheten till Arlanda erbjuder stora möjligheter. För den bilburne är det lätt att komma ut på E4:an.
Till Stockholm tar det inte mer än 30 minuter med tåg, till Arlanda 8 minuter. Till Uppsala tar det 10 minuter. SJ-tåg till Stockholm och Uppsala går från Knivsta varje halv- eller heltimme, beroende på tid på dagen.
SL-pendel till/från Stockholm, Arlanda och Uppsala, går regelbundet alla dagar i veckan Flyg från/till Arlanda. Bussar med omkring 40 avgångar per dag till och från Uppsala och 30 till Arlanda med Upplands lokaltrafik. Bussar går även till Sigtuna och Norrtälje.

Närservice

I Knivsta Centrum finns flertalet butiker av olika inriktning samt några restauranger. Några av dessa hittar du här; http://www.restaurangkartan.se/Knivsta/
I centrum finns bl.a. ICA kvantum, Willys, två apotek, systembolag, frisörer, optiker mm.

Parkering

Knivsta har flera kommunala parkeringsplatser, främst i tätorten och flest i de centrala delarna. Norr och söder om järnvägsstationen finns pendlarparkeringar som är avgiftsbelagda.

Övrigt

I Knivsta kommun finns 14 kommunala förskolor och 11 fristående, 8 kommunala grundskolor och 2 fristående, av vilka 3 är högstadieskolor en gymnasieskola som erbjuder introduktionsprogram och lärlingsutbildningar. Knivstaungdomarna har även tillgång till grannkommunernas gymnasie- och vuxenskolor Sfi, svenska för invandrare och Kulturskola

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.