Sunnersta

Blåhakevägen 14

Stort enplanshus i populära Sunnersta med renoveringsbehov!

SÅLD

Stort enplanshus i populära Sunnersta med renoveringsbehov!

Fast pris, kontakta mäklaren för tidsbokad visning!

Välkommen till detta insynsskyddade enplanshus beläget på Blåhakevägen i populära Sunnersta, här har du en chans att sätta din egen prägel på ditt framtida boende!

Huset har en öppen planlösning och är i visst behov av renovering samt färdigställning.
Entré med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Luftigt vardagsrum med en braskamin, kök med ljus köksinredning och gott om arbetsytor, en rymlig matplats och utgång till ett uterum. I bostaden finns totalt fyra sovrum, ett arbetsrum, uthyrningsdel med tillhörande pentry och ett badrum samt en gästtoalett . I huset finns även bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och en klädkammare. Tre uteplatser, två på framsidan av huset och den andra på baksidan av huset.

En insynsskyddad tomt med fruktträd och odlingsmöjligheter. Flertalet byggnader såsom en lekstuga, gäststuga, förråd med bastu, garage och carport samt ett växthus.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till mataffär och fina gångstråk i grönskande Sunnersta. Bra kommunikationer med stadsbussen och gång- och cykelväg in till centrala Uppsala.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.