Wivalliusgatan 41 Nyby
Nyby

Wivalliusgatan 41

Optimal 2:a med egen uteplats

Såld

Optimal 2:a med egen uteplats

Välkommen till en rymlig och välplanerad 2:a med stor uteplats och insynsskyddat staket med grind! Lägenheten får fint ljusinsläpp med fönster åt två håll och uteplats i söderläge. Lägenheten har renoveringschans med stor potential och bra planlösning, stort vardagsrum i anslutning till sovrummet och med utgång till uteplatsen. Rymligt kök med plats för matgrupp framför fönster. Badrum med badkar och hall med gott om förvaring i klädkammare. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns ett tillhörande förråd i trapphuset.

Föreningen är välskött med många underhåll gjorda och bra ekonomi. Föreningen erbjuder flera gemensamhetsutrymmen, bl.a. festlokal, övernattningsrum och ett fullt utrustat gym och ett solarium. Mysiga innergårdar med flera sittplatser, samt en lekplats med sandlåda. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med många grönytor. Förskola och skola finns på promenadavstånd.

I närområdet finns matbutik, postombud, apotek och pizzeria. På cykelavstånd når du Gamla Uppsala med promenad och motionsspår, längs med Gamla Uppsala högar och natur med stora grönområden och Linnéstigen på promenadavstånd. Även Gränby sportfält ligger nära med ishall, tennis, padel och friidrottsarena. På cykelavstånd når du även Gränby staden med flera butiker, restauranger, matbutik, systembolag och bio.
Busskommunikation till stan och centralstation samt smidigt för den som pendlar med bil med påfart till E:4an.

Visa mer
Slutpris

1 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.