Såld lägenhet på Molkomsbacken 15 i Farsta
Farsta

Molkomsbacken 15

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Liten men naggande god är ett uttryck som passar utmärkt på denna toppenfina lägenhet. Ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller kanske veckopendlar. Granne med Farsta centrum ligger denna helt perfekt planerade etta.
Stort allrum som enkelt kan avdelas för sovplats, charmigt kök med matplats för minst 4 vänner, klädkammare, källarförråd och sist men inte minst, ett stambytt badrum med tvättmaskin. Compact living när det är som bäst helt enkelt!
Föreningen har fortfarande ett antal hyresrätter kvar, vilka säljs som bostadsrätter då de blir vakanta, detta är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi i framtiden. Ytterligare ett plus i kanten är att föreningen har en trevlig grillplats samt en övernattningslägenhet, ifall du har långväga familj, eller gäster på besök.

Ett boende mitt i Farsta har sina fördelar. Aldrig mer än några minuters promenad till affärer, fik, restauranger och service. Hur bra?! Nu kan du inte ens längre skylla på att du inte hann gå till gymmet… Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana som tar dig till stan på dryga 20 minuter, och bussar som går både hit och dit.
Farsta omgärdas av två stora sjöar – Magelungen och Drevviken – så här är alltid nära till bad och fiske. På vintern snöras långfärdsskridskorna på. Kring sjöarna finns finfina promenadstråk, motionsspår, pistat längdskidspår och möjlighet att tanka på ”må bra” kontot i skogens lugn.

Kort och gott ett mycket bra läge om du vill bo centralt, och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 975 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.