Värmlandsvägen 362 Farsta
Farsta

Värmlandsvägen 362

Gavelradhus med friköpt tomt & garage i länga.

Såld

Gavelradhus med friköpt tomt & garage i länga.

Högt beläget gavelradhus i suterräng, med nyttjanderätt till garage i länga. Väl omhändertaget av nuvarande ägare (läs mer under rubrik renoveringar). Planlösningen bjuder på flexibilitet med möjlighet till stora ytor alt. många rum. Idag finns tre sovrum, vardagsrum med fungerande öppen spis, kök med matplats för hela familjen, ett fantastiskt inglasat uterum som kan nyttjas året runt, med eluppvärmt golv och skjutbara glaspartier. Här finns också badrum samt separat wc, tvättstuga och förrådsutrymmen. I den fina delvis kuperade trädgården (friköpt mark) finns två isolerade friggebodar med elvärme, ett trivsamt stort trädäck samt ett cykelförråd. Skönt beläget längst in på återvändsgata med lummiga omgivningar. Lättskött solig framsida med plats för barnens studsmatta. Ett stort plus är att garage, fjärrvärme samt kall- och varmvatten ingår i samfällighetsavgiften.
Värmlandsvägen ligger fint beläget omgivet av vacker natur och nära till sjön Magelungen. Här bor man i ett barnvänligt område med bilfria gårdar, flera lekplatser och med en god granngemenskap. En kort promenad bort finns både simhall, idrottshall samt strandbad. Nära till goda kommunikationer med både pendeltåg, tunnelbana och buss på promenadavstånd. I närbelägna Farsta Centrum finns en stor shoppinggalleria med klädbutiker, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral mm. Där finns också trevlig torghandel året runt.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.