Såld lägenhet på Glavagatan 23, 2 tr i Farsta
Farsta

Glavagatan 23, 2 tr

Rymlig & fint renoverad trea med stor balkong i sydväst. Lediga garageplatser!

Såld

Rymlig & fint renoverad trea med stor balkong i sydväst. Lediga garageplatser!

Här välkomnas du till en ytterst välplanerad trea i fint skick med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, både i lägenheten samt runt husknuten!
84 perfekt planerade kvadratmetrar – ja, vi hoppas de är perfekta i den bemärkelsen att de passar ypperligt för dig som är själv, för två som gillar varandra eller för den nyblivna familjen.
Det fint renoverade köket erbjuder full maskinell utrustning och en mycket trivsam matplats där både familj och vänner ryms runt bordet. Vardagsrummet skapar härliga umgängesytor och leder dig dessutom ut till en väl tilltagen balkong i skyddat sydvästläge, och med plats för utemöblemang. Bostadens två rymliga sovrum är lugnt placerade mot innergården. Det toppmoderna badrummet är stort, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin, infällda spotlights och behaglig golvvärme. Du bjuds på gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och i hallens generösa klädkammare. Givetvis tillhör även ett källarförråd till lägenheten, samt att det finns möjlighet att hyra ytterligare förråd via HSB. Vid övernattande gäster på besök hyr du bekvämt en av föreningens två gästlägenheter. Tränar du? Perfekt, spara en slant och nyttja föreningens gym! Visst låter det som en fullträff?
Nyrenoverad hiss finns i fastigheten, samt lediga p-platser i garagehuset som är ett par minuters promenad från lägenheten.

HSB Brf Ängsö är Farstas största förening, och känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens inhägnade innergård. Föreningen tillhandahåller även övernattningslägenheter, gemensamhetslokaler, gym, bastu och moderna tvättstugor. Föreningen har under många år haft en hög amorteringstakt till följd av bland annat försäljningar av hyresrätter och intäkter från flertalet uthyrda lokaler.

Endast 1 minuts promenad från lägenheten finns T-banestation Farsta strand, samt ett litet närcentrum med Coop, Pressbyrån, Farsta strands pizzeria, tobaksaffär samt ett gatukök.
Ca 100 meter längre bort finns pendeltåget som tar dig in till city på ca 15 minuter. Strax intill finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun samt Tsuyho Sushi.
På gatan utanför trafikerar bussar till bl a Farsta centrum, Huddinge sjukhus och Trångsund/Skogås.
De närbelägna sjöarna Magelungen och Drevviken bjuder på naturupplevelser, avkopplande strövområden med bad, samt skid- och elljusspår. För den träningssugne finns två gym på promenadavstånd - Actic samt Puls & Träning. I populära Farsta centrum erbjuds shopping, restauranger och service för alla smaker.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 430 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.