Sköndalsvägen 112 Sköndal
Sköndal

Sköndalsvägen 112

Charmig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Charmig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

På Sköndalsvägen 112 väntar den här underbara och perfekt planerade lägenheten. Vacker utsikt, närhet till natur och sjö samt en smart planlösning är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett trevligt kök, ett ljust badrum, ett allrum med rofylld utsikt över trädtoppar, rymligt sovrum samt en hall med goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och här finns även ett handikappsbad. Här finner ni även det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan ca var 15:e minut, Farsta, och Hökarängen m.m i närheten.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.