Gaffelseglet 37, Bv Vega
Vega

Gaffelseglet 37, Bv

Modern 1a med uteplats och närhet till natur samt kommunikationer!

Såld

Modern 1a med uteplats och närhet till natur samt kommunikationer!

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Välkomna till denna moderna etta i Vega där snabbt tillträde är möjligt. Bostaden finns i en vacker fastighet som är byggd 2019. Här erbjuds en smart planlösning, exklusiva materialval och en generös takhöjd. Uteplatsen tillsammans med fönster i två vädersträck gör bostaden riktigt ljus och trivsam. Man har som boende även tillgång till föreningens gemensamma takterass. Bostaden erbjuder gott om bekvämligheter såsom kombinerad ugn och mikro i köket, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt härlig golvvärme i badrummet. Köket går i en ljusgrå nyans och är från Marbodal med köksutrustning från Electrolux.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor du med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart du kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.