Vega

Gaffelseglet 37, Bv

Modern 1a med uteplats och närhet till natur samt kommunikationer!

Till salu

Modern 1a med uteplats och närhet till natur samt kommunikationer!

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Välkomna till denna moderna etta i Vega där snabbt tillträde är möjligt. Bostaden finns i en vacker fastighet som är byggd 2019. Här erbjuds en smart planlösning, exklusiva materialval och en generös takhöjd. Uteplatsen tillsammans med fönster i två vädersträck gör bostaden riktigt ljus och trivsam. Man har som boende även tillgång till föreningens gemensamma takterass. Bostaden erbjuder gott om bekvämligheter såsom kombinerad ugn och mikro i köket, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt härlig golvvärme i badrummet. Köket går i en ljusgrå nyans och är från Marbodal med köksutrustning från Electrolux.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor du med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart du kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 28 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 068 kr Inklusive värme och vatten
  • Förening: Brf Cederhusen 1
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vega, Haninge
COVID-19

1 820 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

Välkomna till Gaffelseglet 37 och denna underbara 1:a i en vacker fastighet. Här bor man nära till både kommunikationer, service och natur!

Visa mer

Allrum

Allrummet är perfekt planerat med en öppen planlösning till köket. Här har man gott om ljusinsläpp tack vare fönsterpartier åt två håll vilket gör bostaden riktigt ljus och bidrar till en trevlig atmosfär. Här finns plats att möblera med förslagsvis soffa, bord, tillhörande mediemöbel samt även en säng och nattduksbord.

Visa mer

Kök

Köket är från Marbodal och går i en stilren ljusgrå nyans med bänkskiva i laminat. Köksutrustningen är från Electrolux och består av en kombinerad ugn och mikro, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt spishäll. Gott om plats finns här att använda för förvaring i över-och underskåp.

COVID-19
Visa mer

Badrum

Rymligt badrum med vitt klinkergolv och vita kakelväggar. Här finns spotlights i taket vilket både bidrar till en modern känsla samt även en trevlig belysning. Badrummet är bland annat utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux, dusch med vikbara glasväggar, spegel med belysning, handfat med kommod, handdukshängare samt golvvärme som blir extra tacksam under vinterhalvåret.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med hatthylla och plats att hänga av ytterkläder. Gott om utrymme finns även i de 2 garderoberna samt i städskåpet. För den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter finns även ett källarförråd som tillhör lägenheten. Väggarna är ljusa och golvet pryds av parkett vilket även är genomgående i hela bostaden förutom badrummet.

Visa mer

Uteplats

Från allrummet nås uteplatsen där plats finns för ett bord och stolar samt växter för den med gröna fingrar. Här kommer många stunder att tillbringas!

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Vega är ett trevsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.