Dalbobranten 27 Sköndal
Sköndal

Dalbobranten 27

Perfekt planerad trea med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Perfekt planerad trea med närhet till sjön Drevviken!

På Dalbobranten 27 väntar denna trivsamma och perfekt planerade bostaden. Öppna sällskapsytor, 2 rymliga sovrum samt stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett modernt kök med påkostade materialval, matplats som går att duka upp för 4-6 personer, ett helkaklat badrum, ett ljust vardagsrum med utgång till bostadens rymliga balkong, 2 sovrum samt en klädkammare.

Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening som har tvättstugor i varje hus, relaxrum med bastu, eget gym, hobbyrum och bibliotek. Föreningen har bland annat utfört renovering av fasader, fönster samt balkonger under 2018/2019. Här bor man med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finns naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och tillgång finns också till ett handikappsbad. Med promenadavstånd från bostaden finner man det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. En bit längre bort når man även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser finns till Gullmarsplan ca var 15:e minut och busslinjer finns även mot bland annat Farsta och Skarpnäck.

Välkomna att anmäla er för visning!

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.