Svedmyra

Frimärksvägen 1, 3 tr

Luftig och trivsam minitvåa med orginalcharm, på lugna gatan.

SÅLD

Luftig och trivsam minitvåa med orginalcharm, på lugna gatan.

I denna ljuvliga folkhemspärla bor du med ett lugnt läge på återvändsgata och med närhet till det mesta. Denna perfekt planerade minitvåa är belägen höst upp i huset (hiss finns) och med ett trivsamt hörnläge. Och om vi tittar på vad mer man kan önska sig, så plussar vi på detta med ett underbart ljusinsläpp, genomgående parkettgolv, ett tidlöst vackert kök samt ett rymligt stambytt badrum – allt inramat av en mysig atmosfär!
Takhöjden är luftig och ljuset strömmar in genom södervända fönster med stiliga kalkstensbänkar. Från fönstren blickar man ut över en underbar grönskande innergård där man kan slå sig ner med en kaffekopp på en bänk i solen, eller kanske bjuda in vännerna på grillafton?
Några plus till är att föreningen äger marken samt tillhandahåller källarförråd och två tvättstugor.

Här bor du med en perfekt kombination av lugn och ro, tillgång till naturen men också en kort promenad till tunnelbana (en kvart till innerstadens puls) och närservice. Populära Majroskogen och Oppundaparken ligger i närområdet. Där finns ett välutrustat utegym, liksom flera promenad- eller joggingslingor. Lägenheten ligger en skön promenad från två olika tunnelbanestationer; både från Svedmyra och Stureby station tar ni er smidigt och snabbt innanför tullarna med gröna linjen. Vid Svedmyra station ligger även ICA Bea, som är en oerhört populär matbutik/minivaruhus med en nedervåning som rymmer allt från inredning och kläder till hemelektronik samt skönhetsprodukter. I närområdet finns kiosk samt flera restauranger som erbjuder pizza, sushi och thaimat.
Snabbt tillträde möjligt för den som så önskar!
Välkommen hem!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 330 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.