Såld lägenhet på Evenemangsgatan 40 i Arenastaden
Arenastaden

Evenemangsgatan 40

Modern 3:a med naturnära läge

Såld

Modern 3:a med naturnära läge

Välkommen till den här välplanerade och moderna hörn 3:an belägen på Evenemangsgatan 40 i centrala Solna, med en yta på 67 kvadratmeter och en stor inglasad balkong erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv.

Lägenheten är belägen på våning 9 i en välskött förening med stabil ekonomi och naturnära omgivningar. Här kan du njuta av en lugn och fridfull tillvaro samtidigt som du har närheten till stadens puls och kommunikationer. Gångavstånd till Mall of Scandinavia gör shopping och nöjen alldagliga upplevelser.

Interiört möts du av en stilren och modern inredning med genomtänkta detaljer. Det generösa ljusinsläppet skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande yta för umgänge och sociala tillfällen.

Detta är en unik möjlighet att få bo centralt i Solna samtidigt som du får njuta av närheten till natur och grönområden med Råstasjön på gångavstånd. Med sitt optimala läge och moderna utrustning är detta verkligen ett hem att trivas i. Varmt välkommen till Evenemangsgatan 40!

Visa mer
Slutpris

3 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.