Såld villa på Norrgårdsvägen 8 i Bro/Gamla Bro
Bro/Gamla Bro

Norrgårdsvägen 8

Inbjudande familjevilla i Gamla Bro!

Såld

Inbjudande familjevilla i Gamla Bro!

Välkommen till den här inbjudande familjevillan i Gamla Bro, med närhet till allt du behöver! Belägen på en stor och lummig tomt som ger bra möjlighet till lek och trädgårdsaktiviteter. En villa som erbjuder en perfekt plats för familjen att växa och trivas.
Huset har 4 rum, varav 3 sovrum, och en total yta på 134 kvadratmeter (94 kvm BOA + 40 kvm BIA). I vardagsrummet finns en härlig öppenspis som ger värme och myskänsla på kvällen. Stor potential i källarplan för hobbyrum mm.
På källarplanet finns tvättstuga och det rymliga garaget med plats för en bil och stor arbetsbänk.

Bostaden behöver viss renovering för att nå sin fulla potential, men med tidigare renoveringar såsom nya fönster (2018), ny garageport (2020), nytt tak (2010), dränering (2010) och bergvärmeinstallation (2013), är grunden redan lagd för en framtidssäker bostad.

Här kan du njuta av den lugna och grönskande omgivningen samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till centrum. I centrum finns apotek, ICA, frisör, tandläkare och tobaksaffärer med postutlämning. Dessutom finns bibliotek, café och simhall i renoverade Brohuset. Omtyckt aktivitetspark nära centrum med utegym, parkourbana, skatepark, basketplan och fotbollsplan.
I närområdet finns även barnvänliga badplatser och fantastiska naturupplevelser, som skogsområden och herresäten att utforska. För golfaren finns även möjligheter till golfspel på flera golfbanor i närheten.

För pendlaren är detta ett optimalt läge med närhet till kommunikationer. På promenadavstånd finns pendeltåget som tar dig till Stockholms centrala delar på cirka 35 minuter.

Villan säljs besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt

Kök

Vardagsrum

Uterum

Hall

Klädkammare

Badrum

Sovrum 1

Hall öv

Sovrum 2

Sovrum 3

Hall bv

Tvättstuga

Hobbyrum

Tomt

Planlösning

Planritning 1

Planritning 2