Vinlandsvägen 2A Bro/Jursta
Bro/Jursta

Vinlandsvägen 2A

Fin 4:a i markplan med svårtslaget läge i Jursta Hage!

Såld

Fin 4:a i markplan med svårtslaget läge i Jursta Hage!

Mycket fin bostadsrätt med tydlig radhuskaraktär med en av områdets bästa läge. Trevlig utbyggd altan om ca 34 kvm i fint solläge med grönytor alldeles invid altanen för barnen att leka och springa fritt. Lägenheten präglas av ljus och välplanerade ytor samt har en flexibel planlösning där ett av sovrummen kan integreras för att öka vardagsrummets storlek. Fräscht badrum med helkaklade väggar och en smart lösning för avställning och klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum och en rymlig klädkammare med ingång från hallen. Externt förråd och P-plats precis utanför bostaden.

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, vatten, golf och friluftsliv. I närområdet finns en omtyckt Ur-och skur förskola. JENSEN education har öppnat upp och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort.

Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan från Bro station.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.